Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Minecrafta

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miłego szukania, bo i tak nie znajdziesz.... Zresztą wszystko zależy od ceny. Jaką kwotą dysponujesz ? Na allegro ludzie zarabiają sprzedając jedno konto kilku naiwnym osobą. Nie możesz mieć całkowitej pewności że ktoś nie gra na tym samym koncie

//

Za 30 złotych to kupisz co najwyżej mięso na kotlety, i nie wiadomo czy do końca dobre :/

Opublikowano

Odradzam ci zakupu konta na allegro, bo większość osób które sprzedaje konto żadko daje ci e-mail, osoba może ci podać poprawne hasło do konta lecz nie masz pewności że będziesz je miał na zawsze ''na stałe'' bo nie posiadając własnego e-maila do konta osoba która je posiada w każdej chwili może szybko odzyskać konto. Wiemy że to jest znacznie tańsze ''taki zakup konta a nie gift coda'' lecz polecam ci poczekać uzbierać więcej pieniążków i zakupić minecraft'a na:

www.minecraft.net

Opublikowano

polecam ci

fabrykakluczy.pl

Bo allegro to oni z kradzionych kard cody kupują i sprzedają tanio.

Jak kupiłem dwa konta na allegro za 30 zyli i do ter pory mam są one od 2 lat.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

@up na fabryce masz za 100 ileś zł

Ta za 30 zł ... Kiedyś były po 50 , teraz po 100 ... Za 30 raczej nie kupisz takiego gift coda , który by działał

mihcio15.png

Opublikowano

@up na fabryce masz za 100 ileś zł

Ta za 30 zł ... Kiedyś były po 50 , teraz po 100 ... Za 30 raczej nie kupisz takiego gift coda , który by działał

Pamiętam jeszcze te czasy właśnie jak giftcody można było dostać na allegro za 30 zł i one działały lecz czasy się zmieniają i teraz dostaniesz fige z makiem a nie giftcoda za 30 zł. Za 30 zł możesz kupić konto od znajomego z reala który ci da e-mail do konta itp ale nie na allegro jak już wydawać pieniądze to z głową i raz a porządnie a nie w piach.

Opublikowano

Pamiętam jeszcze te czasy właśnie jak giftcody można było dostać na allegro za 30 zł i one działały lecz czasy się zmieniają i teraz dostaniesz fige z makiem a nie giftcoda za 30 zł. Za 30 zł możesz kupić konto od znajomego z reala który ci da e-mail do konta itp ale nie na allegro jak już wydawać pieniądze to z głową i raz a porządnie a nie w piach.

Ja kupiłem gift code'a na Allegro za 50zł, gdyż nie mogłem na Minecraft.net z powodu, że nie mogłem takiej płatności dokonać.

Ja tam na Allegro się nie skarzę, ale lepiej kupować właśnie 50+, co nie znaczy, że tańsze są oszustwem.

Nie polecam kupować gotowych kont, lecz giftcode.

343731479829004887779.png

Opublikowano

nie polecam kupna premium, na piracie też grać się da serwerów jest masa

Bo jesteś najzwyklejszym piratem w świecie :)

Jeżeli masz premium jest 100000 razy lepiej ponieważ, masz wiele możliwości a osoba która posiada minecraftsp czyli pirata ich nie ma. Możesz mieć swój własny skin dzięki któremu będziesz rozpoznywalny na serwerach itp możliwość grania na lepszych serwerach właśnie takich które wymagają posiadania ''PREMIUM''.

Nie słuchaj się takich ludzi bo to bezsensu.

Opublikowano

Bo jesteś najzwyklejszym piratem w świecie :)

Jeżeli masz premium jest 100000 razy lepiej ponieważ, masz wiele możliwości a osoba która posiada minecraftsp czyli pirata ich nie ma. Możesz mieć swój własny skin dzięki któremu będziesz rozpoznywalny na serwerach itp możliwość grania na lepszych serwerach właśnie takich które wymagają posiadania ''PREMIUM''.

Nie słuchaj się takich ludzi bo to bezsensu.

Wiele możliwości? Prócz tego, że będziesz miał własnego skina i miał możliwość grania na serwerach premium, to nic innego nie widzę.

Teraz jest masa świetnych serwerów dla graczy bez premium. Zresztą teraz większość serwerów jest tworzona dla no-premium, tylko większe serwery typu SKKF'a są dla ludzi z premium.

Chociaż, jeżeli dobrze pamiętam, to na serwerze SKKF'a można zagrać bez premium - przez mineshafter, ale nie jestem pewien.

@topic

Wydaje mi się, że autorowi tematu chodzi o kupna KONTA PREMIUM, a nie giftcode'a. Niestety, raczej nigdzie nie znajdziesz takiego konta tylko dla siebie.

Jeżeli znajdziesz już aukcję z kontem, to z ów konta będzie korzystać na pewno kilkadziesiąt/set osób.

surprise motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...